0491-970 40 | EPOST
Påskallaviks Snickeri AB Påskallaviks Snickeri logotyp

Legotillverkning

Påskallaviks Snickeri AB

rover c

Möjligheter hos oss

Rätt kompetens & rätt verktyg

Den senaste maskintekniken och vår gedigna erfarenhet gör oss till en pålitlig samarbetspartner. Läs mer om vår kompetens och maskinkapacitet eller kontakta oss gärna för ett besök i snickeriet.

Kapacitet

Vi utvecklar verksamheten kontinuerligt och strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller maskiner och programvaror. Allt för att säkerställa en effektiv och kvalitativ produkt till våra kunder. Förutom våra avancerade CNC-maskiner, som presenteras nedan, har vi alla traditionella verktyg och maskiner som ett modernt snickeri behöver. Som om inte detta vore nog så har vi kompetent och utbildad personal som kan göra underverk med alla dessa hjälpmedel, utan att sticka ut hakan för långt törs vi säga att vi brukar kunna lösa och tillverka det mesta av en träbit.  

Arbetsprocessen

I CAD (Computer-aided design) producerar vi en 3D-visualisering utifrån kundens önskemål och funktion. Visualiseringen översätts sedan till en CNC (Computer Numerical Control)-kod i CAM (Computer Aided Manufacturing). Där omvandlas 3D-visualiseringen till en metod för hur detaljen ska producerar och bearbetas i CNC-maskinerna till en slutprodukt eller prototyp.

 

CNC-maskiner

Rover CNC

Biesse Rover C6.50 

5-axlig CNC-maskin utrustad med verktygsmagasin för 33 verktyg och med en borrlåda med 41 borrplatser.

Maskinen har ett arbetsområde på 1535x4660 mm

 

BIESSE ROVER c9.65 Edge

Vår senaste stora maskininvestering och därmed också lite av vårt flaggskepp.

En stor CNC-maskin som är extremt utrustad för att kunna vara så flexibel som möjligt och för att klara en varierad produktion. 5-axlig CNC-maskin utrustad med verktygsmagasin för 48 verktyg och med en borrlåda med 41 borrplatser samt att maskinen även är utrustad med ett kantlistningsaggregat. 

Kantlistningsaggregatet möjliggör att man utför hela arbetsprocessen, exempelvis en figurativ skiva med kantlistning och eventuell efterföljande bearbetning i ett upplägg och en enda maskin vilket sparar tid och ger en jämnare och högre kvalité på produkten.

Maskinen har ett arbetsområde på 1935x6200 mm (gäller vid enbart fräsning/borrning) och 1850x5300 mm vid bearbetning med kantlistning.

 

Kontakta oss

Kontakt

paskallaviks snickeri ab

PÅSKALLAVIKS SNICKERI AB

Lövgrensvägen 8
572 36 Oskarshamn

Telefon: 0491-970 40
Fax: 0491-970 41

ÖPPETTIDER

Måndag-fredag kl. 07.00-16.00