0491-970 40 | OFFERT

Legotillverkning

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom legotillverkning av detaljer till större koncept genom CAD/CAM-bearbetning och verkställande i våra avancerade CNC-styrda fräsar. 

Publik miljö & inredning

Vi har vår grund i restaurering av kulturbyggnader, idag arbetar vi med den modernaste tekniken och har bland annat privatpersoner, museer och gallerior som kunder.

Referenser

Våra kunder har förstått vår känsla för kvalitet, finish och funktion. Läs mer om våra våra fantastiska kunder.

Påskallaviks Snickeri AB

Vi arbetar med den modernaste tekniken

Vi arbetar med den modernaste tekniken och har företag, museer, gallerier och även en del privatpersoner som kunder. Det kan handla om beställningar av specialritade montrar, receptionsdiskar eller annan inredning. Vår grund ligger alltid i träet men vi blandar gärna in material som metall, marmor och glas för att lyfta träet och funktionen. 

Vi har vår grund i restaurering av kulturbyggnader. Vi har tillverkat nya produkter efter gamla förlagor, kopior på ytterdörrar som inte håller måttet längre, glasverandor i äldre stil, golv- och taklistsprofiler som inte går att få tag på utan som måste specialtillverkas. Det är alltid en utmaning att få en del av ett gammalt skåp som ska kopieras eller ett kyrkaltare som blivit angripet och måste ersättas med ett nytt i gammalt snitt. Men vår kompetens stannar långt ifrån där.

Inredning & exklusiva kökslösningar

Vår specialitet är tillverkning av inredning och exklusiva kök inom finsnickeriområdet. Under årens lopp har vi bland annat jobbat mycket med kulturbyggnader, trappor, receptionsdiskar, mässmontrar, butiksinredning med mera.

Våra referenser och bilder kan ge en god bild av vad vi kan genomföra, vi har valt att inte ha standardmoduler på det vi tillverkar. Vi vill skapa utifrån era önskemål, vilket innebär att vi kan anpassa oss efter era behov och idéer istället för det omvända som är brukligt.

Kontakta oss

Kontakt

paskallaviks snickeri ab

PÅSKALLAVIKS SNICKERI AB

Lövgrensvägen 8
572 36 Oskarshamn

Telefon: 0491-970 40

ÖPPETTIDER

Måndag-fredag kl. 07.00-16.00

snickeri-detaljer
snickeri-bageri
snickeri-koksdetaljer
snickeri-sortiment
snickeri-kok
snickeri-detaljbild

Kontakt