0491-970 40 | OFFERT
  • Hem

Kunder berättar

 

Våra kunder berättar

Nilssons Konditori, platsbyggd inredning

 Påskallaviks Snickeri har tillverkat och monterat inredningen på Nilssons Konditori i Oskarshamn. 

" - Det är världsklass på Peders arbete, han tar aldrig några genvägar. Jag är stolt som en tupp över det Påskallaviks Snickeri har levererat. Det är faktiskt helt sjukt, jag finner knappt ord när jag ska prata om det! Ska man inte lämna något åt slumpen utan få det absolut bästa och anlita någon som följer receptet och inte lägger i extra pepparkorn här och där. Då ska man anlita Peder."

//Anders Oskarsson, Nilssons Konditori Oskarshamn, Konditorchef Svenska Kocklandslaget. Läs mer om Anders Oskarsson och kocklandslaget.


 

Platsbyggt lantkök

 

Carl Silbersky slog i telefonkatalogen lite slumpartat och sökte en hantverkare utanför Limhamn där han bor. Valet föll på Påskallaviks Snickeri och det var första samtalet som avgjorde det. Snickeriet har tillverkat och monterat ett kök hos Carl i lantlig stil.

” - Påskallaviks Snickeri är tydlig i sin planering, noggrann med vad som är sagt, allt är klart när det gäller det som är avtalat. Det finns ingen hantverkare som jag skulle rekommendera vidare än Peder. Jag är supernöjd! Har aldrig upplevt en hantverkare som är mer noggrann. Peder gör att man känner sig väldig speciell som kund."

//Carl Silbersky, kökskund från Limhamn

 


 

 

Platsbyggt lantkök

 

 

” - I vårt gamla hus hade det aldrig gått att få in ett standardkök. Vi har tre olika nivåer på köksbänkar anpassade efter låga fönster och en hög kökspanna. Peder hittar de mest finurliga lösningarna på de till synes mest omöjliga vinklar och vrår och han är otroligt noggrann och tillmötesgående. Vi rekommenderar varmt Påskallaviks snickeri om man vill ha ett kvalitetskök som verkligen har det lilla extra!"

 

// Lillemor och Janne Engberg, Oskarshamn.

 

Kontakt