0491-970 40 | OFFERT
  • Hem

Planering av ditt drömprojekt

Planering av ditt drömprojekt

Planeringen av till exempel ett kök, en inredning eller entré kan göras på flera olika sätt. Vi är öppna för alla möjligheter och är kända för att "lösa det mesta".

Kanske har du skapat lite egna ritningar eller skisser, har material som redan är gjort av en arkitekt eller helt enkelt bara en egen idé om en möjlig planlösning som du vill "bolla" tillsammans med oss. Vi tycker det är inspirerande och tillfredställande att jobba med kunder som är engagerade och söker lösningar som inte finns att tillgå i den vanliga byggvaruhandeln och ser en utmaning i att producera och efterlikna befintliga detaljer och gamla profiler som du inte kan hitta hos din standardleverantör, allt för att skapa det personliga hemmet. 

Vid framtagandet av ett kök eller inredning så kan du självklart välja den skåphöjd du önskar och bredden på skåpen kan anpassas, samt även skåpdjupen kan utformas efter behov, något som lämpar sig väl exempelvis för äldre hus som är lite sneda och vinklade eller inte har några standardmått.

Dessutom tillverkas dessa kök och dess detaljer, i den omfattning det är möjligt, av massivt trä för att ännu mer förstärka känslan av ett gediget hantverk.

Vi använder oss av avancerade dator/CAD utrustning och i kombination med mångårig kvalificerad rådgivning gör att vi känner oss trygga i att kunna leverera ett väl producerat arbete.

Du är välkommen att höra av dig till oss, så ska vi berätta för dig vad som är speciellt med oss och våra kök...

 

Kontakt