Accoya

Accoya en produkt gjord för att hålla

Accoya är en revolution inom modifierat dimensionellt stabilt trä som ger anmärkningsvärda prestandanivåer.

Testning

Grundlig testning har genomförts under många år på detta behandlade trä med lång livslängd vilket innebär att vi säkert kan ge branschledande garantier på upp till 50 år. Accoya modifierat trä ger oöverträffad tillförlitlighet för virke; den är tillverkad och testad för att inte synbart svälla, krympa eller snedvridas.

Användningsområden Accoya

Några exempel på användningsområden för Accoya kan vara fasadbeklädnader, trädäck, dörrar och fönster.

Hållbarhet

Accoya är det hållbara valet som hjälper dig att göra skillnad för de utmaningar som världen står inför. Ackrediterad av FSC® och Cradle to Cradle Certified™, är Accoya det enda byggmaterialet i världen som uppnår C2C Platinum certification™ för materialhälsa. Med ett lågt koldioxidavtryck kan du hjälpa till att bekämpa koldioxidutsläpp för en hälsosammare värld genom att välja Accoya-trä. Icke giftigt och utan risk för läckage av syntetiska föreningar eller kemikalier, betyder att det är säkert och hälsosamt för människor och husdjur såväl som för planeten.

Certifikat Accoya

Påskallaviks Snickeri

Vi på Påskallaviks Snickeri använder Accoya i flera av våra projekt, till exempel vid tillverkning av möbler för publika miljöer. På så sätt kan vi säkerställa kvalitet över lång tid. Något vi är kända för är just kvalitet och hållbarhet. Vi är certifierade och godkända tillverkare av Accoya. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.